Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Helseblomstring

OM MEG

Hei, mitt navn er Anita R Høiby, Hjelpepleier og bor på Finnøy.

Fra jeg var 15 år har jeg hatt en healende "iling" i høyre arm. 

 Det var likevel ikke før familien trengte hjelp at jeg begynte å ta tak i begavelsen, og det å lære forskjellig alternativt arbeid. På grunn av 1/2 jobb, epilepsi og to barn, ble eksamener både en personlig og økonomisk utfordring.

Jeg var så heldig å bli kjent med mange av de beste innen alternativt arbeid i USA, og gjennom webinarer har jeg fått fjernopplæring og egne mentorer med råd og oppfølging.

Jeg lærte mye i terapien med min sønn, venner og familie. I dag er Julie Renee Doering fra USA min mentor innen Healing/energioverføring og hjelp til å rense DNA.

Følelsene er mye av årsaken til sykdom, og dermed er Tapping/EFT -Emosjonell-Frihet's-Teknikk 

(en blanding av akupressur og nyere psykologi) 

et nyttig verktøy sammen med Kinesiologi.

Visualisering, deler av Rosenmassasje er gode midler. Chakrabalansering er absolutt en stor del av helheten. Fjernhealing er populært, men meld deg gjerne på til personlig terapi i Stavanger også! Traumer er en stor del av manges liv, og dermed noe jeg tar tak i. Det siste på denne listen er NLP- Nevrolingvistisk Program, og "TRE" -(foreløpig som student), der målet er å rense deg selv gjennom skjelvinger, og bearbeider Stress, Søvnvansker og Traumer m.m. Hvordan ville det være å få ned stress i jobb, eller ubevisst stress og utmattelse som skaper sykemelding? Min glede er å hjelpe!